ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!
Το ταχίνι αποτελεί μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας. Έτσι προσπαθώ να το εντάσσω στη διατροφή μας όσο πιο συχνά μπορώ. Αυτή η κρέπα με ταχίνι, μέλι και μπανάνα είναι ακόμα ένα πολύ αγαπημένο πρωινό μας.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΠΑ:
- 1 κούπα αλεύρι
- 11/4 κούπα γάλα
- 1 αυγό
- λίγο βούτυρο για το τηγάνι
- Ανακατεύω όλα τα υλικά καλά, εκτός από το βούτυρο.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζω λίγο βούτυρο να λιώσει και ρίχνω με την κουτάλα από το μείγμα. Κουνάω το τηγάνι ώστε να απλωθεί καλά το μείγμα.
- Ψήνουμε, σε μέτρια φωτιά, για 1'-2' και αναποδογυρίζουμε. Αν έχει ψηθεί η κρέπα γυρνάει εύκολα με μια σπάτουλα.
- Ψήνουμε και από την άλλη πλευρά για 1'- 2'.
- Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με το υπόλοιπο μείγμα.
Με τη δοσολογία αυτή βγαίνουν 5 κρέπες.
Για κάθε κρέπα ανακατεύω μια κουταλιά της σούπας ταχίνι με μια κουταλιά της σούπας μέλι. Απλώνω πάνω στην κρέπα και βάζω την μπανάνα. Κάνω ένα ρολό την κρέπα και κόβω σε φέτες.
Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου