ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ!
Όταν η Νεφέλη στέκεται μπροστά στα έτοιμα ζελεδάκια του εμπορίου και θερμοπαρακαλεί να της τα πάρω, της υπόσχομαι ότι θα της τα φτιάξω. Ψάχνω λοιπόν και βλέπω ότι όχι μόνο γίνεται αλλά είναι και πανεύκολο. Ας δούμε τι χρειαζόμαστε.
ΥΛΙΚΑ
1) 160 ml χυμό πορτοκάλι σουρωμένο
2) 9 φύλλα ζελατίνης
3)1 κσ μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα πιάτο με νερό για 2-3 λεπτά και τα στύβουμε.
- Σ' ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το μέλι, το σουρωμένο χυμό πορτοκάλι και τη ζελατίνη σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς για μερικά λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμες σιλικόνης και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Αν δε φαγωθούν αμέσως διατηρούνται στο ψυγείο. Καλή επιτυχία!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου